Zo kun je ZZP rijinstructeur worden

Als je als rijinstructeur werkt, ben je afhankelijk van het aantal klanten dat je hebt. Soms heb je erg veel klanten en ben je erg druk, maar er zijn ook momenten dat je bijna geen klanten hebt. Dan is ZZP rijinstructeur iets voor jou. In tijden dat er minder werk is, hebben zij leerlingen voor jou. Zodat je altijd verzekerd bent van werk en niet te kampen hebt met onzekerheden. Het is een ideale oplossing, waarbij jij je zelfstandigheid als rijinstructeur kan behouden.

Rijinstructeur worden?

Het kan ook zo zijn dat je nog geen rijinstructeur bent, maar dat je dit wel graag wilt worden. Dan is het ook mogelijk om een rijinstructeur opleiding te volgen. Dit is in de omgeving van Breda en is met uitzondering van de examens geheel kosteloos. Iemand auto leren rijden is mooi en verantwoordelijk werk. Passie voor autorijden is nodig, maar ook gevoel voor contact met mensen. Je wordt begeleid door ervaren rijinstructeurs op een professionele, maar ook gezellige manier. Zodat jij je rijinstructeur opleiding goed kunt afronden.

Kwaliteit is belangrijk

Een goede rijinstructeur hecht aan kwalitatief goede rijlessen. Bij het bedrijf met de ZZP-rijinstructeur doen ze dit ook. Daarbij gaat het niet alleen maar om de prestaties, maar ook om het contact. De rijschool waarvoor jij rijinstructeur wordt, is een BOVAG-rijschool, wat betekent dat kwaliteit hoog in het vaandel staat en relatief veel klanten slagen. Van jou wordt verwacht dat je zelf aansluit bij deze werkwijze en gaat voor een kwalitatief goede rijles.

De voordelen voor jou

Als je ZZP-rijinstructeur wordt, betekent dit dat de administratieve rompslomp van je wordt overgenomen. Daarnaast krijg je al het materiaal dat je nodig hebt, waaronder een gecertificeerd lesvoertuig. Zo kun je snel en eenvoudig beginnen. Is je interesse gewekt om ZZP-rijinstructeur te worden? Dat is niet meer dan logisch, want zo kun je meeprofiteren van een bestaand klantenbestand. Neem contact op met het bedrijf om te kijken wat de mogelijkheden zijn om ZZP-rijinstructeur te worden. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *