Wasserette Hillegom

 

 

Hedendaagse gezinsleven zijn ontzettend druk. Kinderen die naar school moeten, ouders die werken, het huishouden moeten doen en koken. Maar ook voor de workaholic is het leven ontzettend druk. Liever dat de vrije tijd wordt besteed met vrienden, gezellig samen, sporten of gewoon ontspannen. Eigenlijk alles liever dan de was nog moeten doen. Ben je hier ook zo klaar mee? Ben je woonachtig in Hillegom? Dan is de wasserette Hillegom het antwoord voor jou.

Diensten

 

Bij de wasserette kan je terecht voor al het wassen en stomen van al je kleding. Broeken, blouses, shirts, jassen of overalls, alles krijg je weer brandschoon terug. Niet alleen persoonsgebonden items zijn mogelijk, maar je kan ook je dekbedden, slaapzakken en waterbedhoezen laten wassen. Uiteraard wordt alles netjes gedroogd en gevouwen, zodat alles in perfecte staat is als u deze afhaalt of bij de aflevering. Door de apparatuur lukt het de wasserette in Hillegom om de meest lastige vlekken en viezigheden te reinigen.

Bedrijven

 

Ook voor grote bedrijven als restaurants en andere horecagelegenheden is het mogelijk om zich aan te melden bij de wasserette in Hillegom. Buiten kleding om, worden ook lakenpakketten, tafellinnen, koksbuizen, koksbroeken en sloven, schorten en nog veem meer gereinigd.

Bijzondere diensten

 

Door de beschikking over professionele reinigingsapparatuur is het ook mogelijk om tapijten gordijnen en bruidskleding te laten reinigen. En als extra dienst is er ook een reparatie afdeling, die niet alleen kleding repareert, maar ook kan verlengen of inkorten.

Professionele overhemden service

 

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je een trouwerij of een zakelijke bijeenkomst heeft en dan is het natuurlijk van belang dat je door een ringetje te halen bent met een stijlvol overhemd. De wasserette in Hillegom heeft een perfecte stoomservice die er voor zorgt dat al je pakken en overhemden brandschoon en perfect gestoomd worden. Met een ophaal en brengservice, zodat je daar in alle stress van het dagelijkse leven en evenementen geen zorgen meer over hoeft te maken.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *