De sleutel tot succes

De sleutel tot succes, is het goed managen van een team. Dit kan u worden geleerd door de teambuilding inspiratie-sessie in Rotterdam. Hierbij geeft de Gedoemanagement op een luchtige en begrijpelijke manier, inzicht over de werking van ons brein en hoe het een positieve bijdrage kan hebben op uw bedrijf of organisatie. Het teambuilding programma van de Gedoemanagement is breed en wordt aangepast aan de organisatie in kwestie.

Gedoemanagement

Dit kan door Met Gedoemanagement krijg je op een luchtige, vermakelijke en inzichtelijke manier meer kennis over de werking van het geheugen. Dit kan door een basis workshop of inspiratielezing of in een verdiepende trainingen en workshops, waarbij je meer leert over onder andere: De Gedoemanagement, stressmanagement, discriminatie, burn-outs, teamkracht en wat dit alles te maken heeft met de werking van het brein. Met de missie om de simpelheid van een werkend brein voor vrijwel iedereen begrijpelijk te maken, is geode een prachtig ingang op zelfontwikkeling voor op de werkvloer. Hiermede meent de Gedoemanagement-concept een methode voort te brengen die men grip geeft aan processen die eerder ingewikkeld leken. Op basis van dit concept zij diverse trainingen ontwikkeld. Bij zo een team impact dag, kan er op een laagdrempelige training een grote groep worden ingelicht. Tijdens deze teamcoaching training leer je hoe je meer bewust kunt worden van deze simpele werking van de hersenen.

Gebruik maken van humor

Door gebruik te maken van duidelijke wetenschappelijke inzichten, veel humor, verrassende oefeningen, persoonlijke verhalen en veel interactie, kan deze teambuilding sessies een positieve inzicht opleveren. Zo leer je bijvoorbeeld omgaan met stress en maak men kennis met “de kracht van kiezen”. Waarbij je onder andere kennis maakt met een inspirerende spreker die veel ervaring heeft op het gebied van Gedoemanagement. Dit maakt het mogelijk hier meer invloed op uit te oefenen en bijvoorbeeld beter te kunnen denken en luisteren. Vervolgens, is persoonlijke ontwikkeling gegarandeerd. Met de potentie om onze blik op de wereld en onszelf te vergroten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *